2013-10-23 18:04:28• hírek • (x)

Már alig van jegy a Loga Dance School Gálára

Idén immár hatodik születésnapját ünnepli Szatmárnémeti egyik legpatinásabb tánciskolája, ennek megfelelően hatodik alkalommal rendezik meg a Loga Dance School Gálát. Az esemény ezúttal egy új helyszínnel és új meglepetésekkel vár minden kedves érdeklődőt.

Ha imádod a modern táncokat, akkor október 26-án, szombat este ne csinálj programot magadnak: fogd kézen partnered és irány a Szakszervezetek Művelődési Háza. A Loga Dance School latin és standard táncokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Előbbiek közül szambát, cha-cha-chát és jive-ot, utóbbiak közül pedig angol és bécsi keringőt és tangót mutatnak majd be táncosok haladó és versenyszinten.

Amint azt már megszokhattuk, az est ezúttal sem maradhat meglepetés nélkül: parkettre lép a Magyarországon bajnoksági címet nyerő Vékony Viktor és Loga Hajnalka páros. Ők korábban a Románia Táncol versenyen is elindultak és meg sem álltak az elődöntőig. Ezúttal bemutatják a tévéshowban is látott koreográfiájukat, ám újdonságokkal is előrukkolnak.

Október 26-án, 17.00 órai kezdettel hatodik alkalommal rendezik meg tehát a Loga Dance School Gálát, ezúttal a Szakszervezetek Művelődési Házában. A belépő ára 15 lej, elővételben a Loga Dance School tánciskola székhelyén lehet megvásárolni. További információkat a Loga Dance School tánciskola Facebook-oldalán illetve a 0722-538317-es telefonszámon szerezhet minden érdeklődő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: